Cacaoceremonies en zangcirkels

Welkom bij onze Cacaoceremonies met Zangcirkel

Samen zingen in een cirkel is een een oeroude traditie die ons verbindt met onze voorouders en met elkaar

In deze hectische wereld waarin we leven, kan het moeilijk zijn om verbinding te maken met anderen en met onszelf. Onze ceremonies bieden een veilige en liefdevolle ruimte waarin we onze stem kunnen laten horen en ons hart kunnen openen.

We verbinden ons met de magie van cacao, oftewel theobroma, wat voedsel van de goden betekent. Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen en ceremonies door verschillende inheemse culturen, zoals de Maya’s en Azteken. Het wordt gezien als een heilige drank die helpt bij meditatie, introspectie en spiritueel ontwaken. Daarnaast zit het bomvol voedingsstoffen, zoals theobromine, fenylethylamine en anandamide. Deze kunnen bijdragen aan een verhoogde alertheid, een gevoel van welzijn en zelfs het vrijkomen van endorfines die een gevoel van geluk en genot opwekken.

Door samen te zingen, creëren we een krachtige en helende energie die ons verbindt met ons diepste zelf. Mantra’s en heart songs zijn eenvoudige liederen die iedereen kan zingen, ongeacht ervaring of achtergrond. De herhaling van de woorden en melodieën brengt ons in een meditatieve staat van zijn, waarin we ons kunnen openstellen voor heling en transformatie.

Kom en voeg je bij ons in de cirkel. Laat je hart zingen en ervaar de kracht van samen zingen. Het is tijd om te verbinden, te helen en te groeien. Het is tijd om onze oeroude traditie voort te zetten en onze stem te laten horen.`

De ceremonies vinden plaats in Nijmegen en Wageningen en worden begeleid door Clive op gitaar en mijzelf op ukelele.
Je bent van harte welkom!