Testimonials

Individuele bewustzijnsreizen

Lees hier reacties van enkele deelnemers

B. A.

– muzikant

“Wat een indrukwekkend werk doe jij. Het voelt alsof ik in een dag tijd 5 jaar therapie hebt gehad. En het werkt nu, twee weken later nog steeds door.
Ik heb duidelijk kunnen zien wat mijn patronen zijn en hoe die ontstaan zijn door de traumatische ervaringen uit mijn jonge jaren.
Fijn om in alle rust mijn verhaal te kunnen doen en jij als ‘space holder’ simpelweg luistert en af en toe een rake vraag stelt of opmerking maakt.
Dank je wel voor deze helende sessie.”

J.N.

– sociotherapeut

“Tijdens de sessie heb ik stilte, rust en complete verankering ervaren. Je fijne stem en rustige aanwezigheid boden een omgeving waarin ik helemaal in mezelf kon zakken en contact kon maken met mijn eigen behoeften. Dat je ook iets kwetsbaars van jezelf deelde, droeg bij aan het gevoel van veiligheid.
Ik ben nu ook nieuwsgierig naar een volgende reis, waarin ik misschien nog dieper kan zakken in thema’s die aandacht mogen hebben.”

M.F.

– therapeut

“Dankbaar voor deze diep helende ervaring, waarin ik er mocht zijn met alles wat ik voelde en je steeds de juiste vragen stelde.
De sessie was niet altijd even makkelijk, omdat ik sterk geconfronteerd werd met mijn innerlijke kind. Kennelijk was dit nodig, het heeft me laten inzien hoe belangrijk het is dat ik haar erken. De dagen erna was er een enorme doorwerking en had ik nog veel inzichten en heb ik oud kunnen doorwerken en loslaten.”

Cacaoceremonies met zangcirkels

Lees hier reacties van enkele deelnemers

A.S.

– journalist

“Bedankt voor de fijne cacaoceremonie van laatst. Er was een open en liefdevolle sfeer, heel fijn om mijn emoties te laten stromen.
Ik had veel aan het lied ‘I sing like the birds’. Dat bleef dagen in mijn hoofd en heb ik veel gezongen. Dat hielp om focus te houden.’

M.V.

“Wat een fijne ervaring. Fijne ontvangst en evenzo fijne ambiance in de ruimte. De ceremonie werd prettig geleid en begeleid met mooie klanken van harp, gitaar en ukelele. Er hing een hele fijne sfeer met ruimte voor rust, vrolijkheid een lach en een traan. “

A.A.

– yogadocent

” Een diepe vorm van heling om in het samenzijn zo mijn eigen hart, mijn stem te voelen en horen resoneren in samenspel met de andere harten en stemmen. Veel dank. Voor alles die ochtend. Voor de bedding en het aanreiken van de mooie mantra’s, de klanken die jullie speelden, de cacao, de diepte. Dank, dank… 🙏”

Ook meer leven vanuit je natuurlijke, authentieke zelf?

Ook meer leven vanuit je natuurlijke, authentieke zelf?

Laat me je helpen bij het verkennen van je persoonlijke reis naar groei, transformatie en een dieper begrip van jezelf. Samen creëren we de ruimte en begeleiding die je nodig hebt om je ware potentieel te omarmen en een vervuld leven te leiden, op jouw eigen unieke manier.