Bewustzijnsreizen

BEN JIJ OP ZOEK NAAR

een levensveranderende ervaring?

Duik de diepte in met een 1-op-1 bewustzijnsreis met psychedelica. Met gecontroleerde doseringen help ik je een dieper niveau van bewustzijn te bereiken en veilig je innerlijke wereld te verkennen. Deze transformerende ervaring kan helpen bij het loslaten van negatieve patronen, angsten en overtuigingen, zodat je volledig in het leven kunt staan.

Tijdens de bewustzijnsreizen bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten en perspectieven. Ik ben getraind in het begeleiden tijdens deze reizen en zorg voor jouw welzijn en veiligheid.

Ik begrijp dat iedereen uniek is, daarom worden de bewustzijnsreizen aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu werkt aan persoonlijke groei, emotionele heling, spiritueel ontwaken of het verkennen van je diepste zelf, mijn bewustzijnsreizen kunnen je ondersteunen op jouw individuele reis naar transformatie.

Door deel te nemen aan mijn 1-op-1 bewustzijnsreizen krijg je de kans om diepe emotionele verwondingen te onderzoeken en te helen. Het kan je helpen om blokkades en belemmerende overtuigingen los te laten, waardoor je meer in contact komt met je innerlijke kracht en volledig kunt leven vanuit jouw kern.

Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om een vervuld en zinvol leven te leiden. Mijn bewustzijnsreizen zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het ontdekken en benutten van je volledige potentieel. Stap uit je comfortzone, omarm de reis naar zelfontdekking en laat mij je begeleiden op deze ongelooflijke reis naar een dieper bewustzijn.

Dus, als je klaar bent om je leven te transformeren en opnieuw contact te maken met je innerlijke kracht, neem vandaag nog contact met me op en geef jezelf de kans om de diepte van je bewustzijn te verkennen en een leven van voldoening en groei te omarmen.

Ga je mee op reis?

Activeer innerlijke heling, herontdek vreugde en omarm de schoonheid in jezelf en de mensen om je heen…

Ontwikkel begrip voor anderen, omarm waarheid zonder vrees en laat je oordelen los..

Open je hart, omarm je authentieke zelf en laat je meevoeren naar een veld van liefde, vrijheid en zelfacceptatie.

Zo ziet een 1-1 traject eruit

STAP 1:
INTAKE

Nadat je contact hebt opgenomen per app of mail, ontvang je een link naar een uitgebreid online intakeformulier

STAP 2:
VOORGESPREK

Naar aanleiding van het intakeformulier plannen we een zoom callĀ  in voor een nadere kennismaking en een gesprek over je intentie/doel van de reis

STAP 3:
BEWUSTZIJNSREIS

De sessie vindt vervolgens plaats in de praktijk in Arnhem noord of bij jou thuis en duurt circa 5 uur.

STAP 4:
INTEGRATIEGESPREK

Ongeveer een week na afloop blikken we samen terug op je sessie en bespreken we hoe je de opgedane inzichten kunt integreren in je leven

Contra indicaties
Een bewustzijnsreis is niet geschikt als je een van de volgende soort medicijnen neemt:
– MAO-remmers
– SSRi’s
– Lithium
Ook bij ervaring met de volgende psychiatrische aandoeningen is een bewustzijnsreis niet geschikt:
– Schizofrenie
– Bipolaire stoornis
– Psychose gevoeligheid